CARTE DE COLORAT ȘI

DE ACTIVITĂȚI

Un concept marca

Această carte este dedicată copiilor între 4 și 6 ani, care iubesc să coloreze și să descopere lucruri noi.

Conține peste 60 de pagini cu activități pentru colorare, bricolaj și jucat, fiecare din ele dându-i copilului tău abilități noi și informații interesante.

Gândită într-un format relativ mic, o puteți lua cu voi oriunde: în călătorii, la restaurant, la picnic, în vizite, oriunde copilul tău se plictisește repede.

Beneficiile aduse de această carte înglobează cele 3 nevoi de bază ale oricărui copil:

  • CONECTAREA cu tine prin rezolvarea împreună a unor activități;
  • lăsându-l să completeze singur activități din carte, copilului tău îi va fi satisfăcută nevoia de COMPETENȚĂ și AUTONOMIE, stima de sine îi va crește și va fi mai fericit;
  • alegând ordinea în care face activitățile, copilul tău va bifa nevoia de CONTROL. El nu se va simți ca la scoală, acolo unde trebuie să urmeze pași, o ordine anume; astfel, nevoia lui de INDEPENDENȚĂ va fi satisfăcută.

Învățare prin joacă pentru copilul tău si, de ce nu, puțină relaxare pentru tine.

Răsfoiește o parte din carte

1
2
3
4
5
6

Alegerea potrivită, indiferent unde vă aflați

Cu prietenii

În parc

La restaurant

Părinți multumiți cu copii fericiți

“Îmi place că îmi pune copilul să gândească, să facă asocieri. Îmi este foarte utilă pentru a petrece timp de calitate cu băiețelul meu”

Ana -Maria

copy-writer, mamă băiat 4 ani

“Toată cartea poate fi colorată, are 60 de activități diferite, când nu mai am idei de joacă cu pitica luam cărticica și rezolvam pagini din ea. Este minunată, fetița mea o adoră”

Roxana

contabil, mamă fetiță 5 ani

“Foarte calitative foile, se poate scrie și cu carioca; activitățile îi solicită fetiței mele toate cunoștințele. Taie, lipește, colorează, desenează, învață lucruri noi, este foarte bun conținutul, recomand!”

Raluca

mamă fetită 6 ani, tehnician dentar

FORMULAR DE COMANDĂ

Plăți și transport

Poți ridica personal cartea din Zona Mihai Bravu, București,
după ce faci transferul bancar.

Dacă alegi opțiunea de plată prin transfer bancar, indiferent de metoda de transport (curier sau
ridicare personală), vei primi în mail-ul de confirmare și numărul contului în care să efectuezi plata.

Datele tale personale vor fi procesate conform informațiilor din Politica de confidențialitate.

Retururi

Ai la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a solicita returul produsului. Produsul trebuie să fie în aceeași stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără înscrisuri, fără pagini îndoite, fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de client în corespondenta cu firma).
Dă-ne un e-mail la contact@mimoclub.ro cu intenția ta de returnare a produsului, te vom îndruma unde să îl trimiți și o dată ajuns la noi îți vei primi banii in cont.