CONCURS DE APTITUDINI

IN JOACA

16 CONCURENTI

7 – 9 ANI

PREMII

PENTRU TOTI

CONCURENTII

REGULAMENT

SPONSORI

PREMII

ÎNSCRIERI

PREMII

 

Vouchere Lectie de canto sau pian

Carti de activitati

Jocuri pentru toata familia

Vouchere Lectie de chitara sau tobe

Produse ingrijire personala copii

Vouchere Atelier de joaca tematic

Voucher Consultanta de stil

Uleiuri esentiale speciale pentru copii

Voucher Contract de modeling

SPONSORI

 

Prin atelierele de joacă și concursurile pentru copii vrem să readucem micuților din ziua de astăzi jocurile din fața blocului de altă dată, ieșirile afară cu prietenii, emoțiile și bucuria comunicării și relaționării cu alți copii. Jocuri inteligente, organizate, diverse, menite fiecare să contribuie la dezvoltarea armonioasă a copiilor.

“Jucându-se, micuții își testează permanent limitele.”
“Regulile, cooperarea, coordonarea jocului – toate acestea stimulează dezvoltarea socială”

Procesele mentale activate prin joacă au o influență importantă asupra încrederii în sine. În această călătorie de autocunoaștere, partenerii de joacă sunt esențiali.

Sunt doar câteva dintre concluziile la care au ajuns specialiștii în ceea ce îi privește pe copii iar acest lucru noi îl facem prin fiecare acțiune cu și pentru ei.

Eu sunt Renata Balla, artist liric, profesor de canto și fondatorul studioului RenArt Sound. RenArt este locul în care îți descoperi noi abilități; abilități de care nici nu aveai idee că le poți avea.

Sunt pasionată de muzică, în special de vocea umană. Îmi place să ascult vocile oamenilor, să analizez vocile lor, felul în care emit sunetele, felul în care articulează cuvintele și emoțiile din spatele cuvintelor. Visul meu este să îi ajut pe oameni să descopere și să înțeleagă beneficiile muzicii și faptul că muzica este pentru toată lumea, contrar a ceea ce credeau ei, sau contrar a ce li s-a spus la un moment dat. Îmi place foarte mult să lucrez cu copiii, întrucât sunt determinați, spontani, creativi și muncitori, însă a lucra cu adulții mi se pare mult mai provocator.

Vă îndemn să nu vă fie frică să vă bucurați de muzică și să vă explorați vocile!

Povestea noastră începe odată cu mirajul jocurilor şi al jucăriilor care ne-a cuprins şi pe noi atunci când în viața noastră a apărut cel mai tânăr şi mai pus pe joacă membru al familiei. Ne retrăim copilăria alături de puiul nostru, jucându-ne împreună şi găsind cele mai noi şi mai ingenioase jucării, învățând zi de zi lucruri fantastice!

Dorinţa noastră cea mai mare, a fost să aducem şi în casele voastre jucării care merită cumpărate, jucării cu adevărat utile în procesul de dezvoltare al copiilor voştri. Optăm pentru cât mai multe materiale naturale, jucării robuste care nu pun în pericol copiii şi care aduc un aport util în educația lor.

Motto-ul după care ne ghidăm şi la care vă sfătuim să reflectați atunci când vine vorba de jucării este: Dă-i unui copil o jucărie aleasă de tine și îi satisfaci nevoia doar pentru o zi. Învață-l să-și aleagă singur jucăria azi și va face alegeri potrivite toată viaţa! (Adaptare dupa moto-ul lui Andrew Carnegie).

Cu mici și mari, indiferent de distanță pasiunile, dragostea pentru frumos și fashion, dorințele de reușită, de a realiza povesti frumoase și de a fi mai buni ne-au adus aici la Beatrice Fashion Comunity.
Beatrice Models un exemplu micilor modele care vor să avanseze și sa ajungă la un nivel ridicat de profesionalism!
Scriem povești de succes, povești de dragoste, povești de viață !
Le scriem cu sufletul, pasiunea și oamenii potriviți alături!

Beatrice Lianda Dinu este un profesionist cu o experiență de 30 de ani în fashion, un creator de modă, scenograf și jurnalist. Cunoscută atât în România cât și în Italia, Beatrice spune povești alături de copii, juniori și artiști, completând activitatea sa, fiind în slujba copiilor dar și orfanilor. Pentru că deviza ei este să creeze povești frumoase, Beatrice menține un standard ridicat în materie de design vestimentar, fiind totodată un fashion designer inovator prin creațiile sale avangardiste dedicate teatrului și showbizz-ului. Își dorește să aducă o fereastra de promovare pentru arta, cultura, copii, tineri talentați, frumusețe, moda dar și artiști consacrați.

Lifestyle, monden, frumusețe, sănătate, sport, gastronomie. Reclame. Toate le regasiti în Revista Babilon

Povestea mea începe din dorința de a mă regăsi ca femeie, dincolo de rolul de mamă. De aici, fata cu sutienele faine rău care încearcă să readucă încrederea și confortul mamelor prin intermediul neașteptat al lenjeriei intime.

Dar nu am uitat niciodată că sunt mamă de 3 copii frumoși, iar iubirea și îngrijirea lor este jobul meu principal.
De aceea promovez Stanhome Family Expert, un brand adus din Franța, care din dragoste pentru întreaga familie folosește cele mai sigure formule pentru tot ceea ce atinge pielea copiilor și a adulților.
Produse dermato-cosmetice din iubire și grijă pentru familie.

Sprijin inițiativele Mimo Club prin răgazul pe care îl pot oferi părinților prin ședințele de masaj și terapiile personalizate care vin și cu atingerea subtilă a uleiurilor esențiale DoTerra. Pentru copii creez elixire de sănătate. Blenduri terapeutice care vizează creșterea imunității naturale.

Fie că tocmai ți-ai cumpărat prima chitară și ești plin(ă) de entuziasm, fie că deja știi să cânți câteva dintre piesele tale favorite sau mereu ți-ai dorit să cânți la un instrument dar nu ai avut niciodată ocazia să încerci până acum, lecțiile de muzică Purple Pitch te vor ajuta să îți descoperi și să îți dezvolți pasiunea pentru muzică într-un mediu plăcut și interactiv.

Creatorul trofeelor pe care le vor primi copii la acest concurs este un artist ce crează atât artă cât și lucrări de calibru mare în domeniul construcțiilor. Metalele prind contur și formă în mâinile sale și devin obiecte ce ne încântă privirea, ne protejează sau ne ajută în viața de zi cu zi. 

În spatele brandului VD este un profesionist cu o experiență de aproape 40 de ani, un OM cu minte deschisă, care susține valorile adevărate, educația prin practică dar și prin mijloace moderne, tot ce inseamnă acțiuni ce aduc inovare și învățare copiilor, copii pe care îi consideră poarta noastră spre un viitor mai bun.

REGULAMENT

INSCRIE-TI COPILUL ACUM!

New Field

Te asteptam cu orice intrebare

Telefon

0752314700

Mail

contact@mimoclub.ro