Un concept marca

CONCURS DE APTITUDINI IN JOACA este un concurs de jocuri, destinat copiilor, organizat in Parcul Izvor.

Concursul este destinat copiilor intre 7 si 9 ani la data de 07.05.2022

Inscrierea și plata taxei de înscriere se efectueaza pe Whatsapp la numarul 0752.314.700 pana la data de 06.05.2022 (in limita celor 16 de locuri disponibile)

Inscrierea se considera finalizata dupa ce parintele concurentulului achită taxa de înscriere si semneaza DECLARATIA DE PARTICIPARE MINOR. Prin semnarea acesteia, fiecare parinte de participant declara ca accepta si intelege regulamentul concursului, isi da acordul ca imaginea copilului si alte date publice, precum rezultatele obtinute, clasamentele sa fie folosite in materiale de promovare a evenimentului, sub forma de fotografii, afise filme, interviuri in mod gratuit si necenzurat.

Perioada in care se vor fac inscrierile este 02.05.2022 – 06.05.2022. Ulterior, dupa aceasta perioada si nici in ziua concursului nu se vor mai efectua inscrieri.

Răsfoiește o parte din carte

1
2
3
4
5
6

Alegerea potrivită, indiferent unde vă aflați

Cu prietenii

În parc

La restaurant

Părinți multumiți cu copii fericiți

“Îmi place că îmi pune copilul să gândească, să facă asocieri. Îmi este foarte utilă pentru a petrece timp de calitate cu băiețelul meu”

Ana -Maria

copy-writer, mamă băiat 4 ani

“Toată cartea poate fi colorată, are 60 de activități diferite, când nu mai am idei de joacă cu pitica luam cărticica și rezolvam pagini din ea. Este minunată, fetița mea o adoră”

Roxana

contabil, mamă fetiță 5 ani

“Foarte calitative foile, se poate scrie și cu carioca; activitățile îi solicită fetiței mele toate cunoștințele. Taie, lipește, colorează, desenează, învață lucruri noi, este foarte bun conținutul, recomand!”

Raluca

mamă fetită 6 ani, tehnician dentar

FORMULAR DE COMANDĂ

Plăți și transport

Poți ridica personal cartea din Zona Mihai Bravu, București,
după ce faci transferul bancar.

Dacă alegi opțiunea de plată prin transfer bancar, indiferent de metoda de transport (curier sau
ridicare personală), vei primi în mail-ul de confirmare și numărul contului în care să efectuezi plata.

Datele tale personale vor fi procesate conform informațiilor din Politica de confidențialitate.

Retururi

Ai la dispoziție 14 zile calendaristice pentru a solicita returul produsului. Produsul trebuie să fie în aceeași stare, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreună cu toate documentele care l-au însoțit. Produsul returnat trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără înscrisuri, fără pagini îndoite, fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de client în corespondenta cu firma).
Dă-ne un e-mail la contact@mimoclub.ro cu intenția ta de returnare a produsului, te vom îndruma unde să îl trimiți și o dată ajuns la noi îți vei primi banii in cont.